10 eset, mis võiksid iga mehe garderoobis olla: triiksärk

Eelmises blogipostituses alustasime seeriaga, kus räägime 12 esemest, mis iga naise garderoobis olla võiksid. Kuna meie klientide hulka on märkamatult (kuid samas julgelt) hiilinud ka mehed, siis otsustasime sarnase seeria teha ka meestele, kuid natukene teise nurga alt kui naistele.

Kiire (ja stiilne) juhend, millele särki valides tähelepanu pöörata: 

Kui Stiilitaride meeskodanik poes endale triiksärke valib, siis teab ta üsna hästi, mis talle meeldib ning oskab vajaduse korral ka müüjalt või naiselt/sõbrannalt nõu küsida. Kus aga härral mure tekib, on särkide hoolduses - ärireisile minnes mahub käsikohvrisse alati paar-kolm triiksärki. Kuidas aga särk uuesti sirgeks saada, kui seda selga on vaja panna? Üks variant on võtta särk endaga dushi alla minnes kaasa - soe aur aitab särki sirgendada. Kui aga käepärast on triikraud, siis siin on visuaalne juhend selle triikimiseks: 

Kust endale hea särk leida? Kui võimalik, jäta kõrvale odavad kiirmoeketid ning investeeri oma triiksärkidesse. Sangar, Baltman, Gowri ja Ewald pakuvad kõik võimalust avastada kvaliteetsete triiksärkide maailma, olgu see siis juba valmistoodangust või eritellimusest. Meie kogemus näitab, et kvaliteetne triiksärk on nii hea, et sageli ei taha enam muud selga pannagi.