Stiilne igas vanuses: 60+

Nüüd on viimane aeg õppida loobuma nendest sitsidest-satsidest, mille külge mõned naised vananedes klammerduvad. Satsid ja detailiderohked lõiked teevad sind vaid vanemaks, samas kui selged ja puhtad jooned mõjuvad eakohaselt. 

Võid kriitikat kartmata kanda julgeid mustreid, glamuurseid metallikuid ja tugevaid värve. Sinu seljas näevad need lausa kuninglikud välja. Pentsikud detailid (nagu veidrad kraed ja nööbid) või mustrid (roosilehed või maalähedased lillemustrid) jäägu parem multikavanaemadele! Alates teatud vanusest hakkavad liiga leedilikud riided välja nägema igavad, nii et ürita ka neid vältida. Peenutsevad püksid või kõigega sobiv käekott lisavad vaid vanamoodsust. 

Kui armastad kanda teksaseid ning tead, mis sinu kehakujule sobib, siis pole põhjust, miks sa ei võiks neid kanda kuni 80ndateni. Mida vanemaks saad, seda rohkem võiksid hoiduda trendidest: paljas keskkoht, madalalõikelised püksid või ekstreemselt alt laienevad püksid. Üleni teksa kandmine näeb maitsekas välja noortel, kuid sina võiksid oma teksajakile lisada hoopis lihtsa musta seeliku või puuvillase kleidi (ja mitte teksapüksid). 

Samuti ei pea sa hoiduma nahast. Kvaliteetne ja korralikult valmistatud nahktagi sobib igas vanuses naisele. Sama lugu on nahkpükstega. Kuid loobu neist kohe (või osta uued), kui nahkese on võtnud sinu põlvede, küünarnuki või tagumiku kuju (ja sind seal sees ei ole).