3 app'i, mis aitavad sul hommikul riideid valida

Hommikuti pole midagi selga panna? Pole aega mõelda, mida hommikul selga panna? Abi on sinu nutitelefonis. Proovisime mitmeid app’e, et leida kolm tasuta lemmikut, mida on kõige mugavam kodus kasutada ja ise stilisti mängida. 

1. Pureple

Hetkel meie lemmik ning kasutame seda ka oma igapäevases elus. Pureple laseb sul üles pildistada, kategoriseerida ja sorteerida terve oma garderoobi ning seejärel riietest komplekte luua. Samuti saad lisada märkeid, millal viimati mingit riideeset kandsid. Planeeri või terve nädala garderoob ette ära. Kui soovid ennast üllatada, lase app’il endale ise riietust soovitada. Võimalusi on mitmeid.

Küll aga tuleb varuda endale natukene aega - rõivaste lisamine app’i on aeganõudev, kuna pole võimalik mitut rõivaeset korraga lisada. Muidu aga - lihtne ja mugav kasutada.

2. Wardrobe Plus

Kolmest app’ist kõige ilusam ning alguses oli ka kõige lihtsam kasutada. Kahjuks aga hakkasid ülespildistatud fotod päris kiiresti maagiliselt kaduma. Nagu Pureple’s saad ka siin oma rõivaid sorteerida ja erinevateks komplektideks kokku panna - küll aga on mõlemad protsessid mitmeastmelisemad ja aeganõudvamad, mistõttu vajab app’i kasutamine rohkem süvenemist kui Pureple. 

3. PickTheOutfit

PickTheOutfit jõudis meie lemmikute hulka tänu omapärasele rõivaste ülespildistamise võimalusele. Kui teistes app’ides saad rõivaid nii app’is endas üles pildistada kui ka olemasolevaid fotosid kasutada, siis PickTheOutfit annab sulle ette rõivaeseme kuju ning sina pildistad sinna sisse oma eseme. Pärast pildistamist saad komplekte ühekaupa koostada, kuid mitte tulevikuks salvestada. Väheste võimalustega, kuid lihtne ja mugavalt kasutatav app, kui sa ei soovi oma rõivakomplekte ette planeerida.