Kevad-suvi trendid 2014

Kevad-suvised trendituuled on juba puhumas. Stiilitarid koostasid pisikese tutvustuse suurimatest trendidest.

Kaks lemmikut, mis see kevad-suvine hooaeg endale garderoobi lisada ning mis paljudele kehatüüpidele väikeste erinevustega sobivad, on laiad püksid ning midi pikkuses seelikud. Laiade säärtega pükse peetakse sageli pikkade ja kõhnade naiste pärusmaaks, kuid õige lõikega laiad püksid võivad pikkust lisada ka lühikesele naisele ning isegi pirn-naisele sobida. Pükse valides tuleks vaadata, et need ei oleks liiga ümber või liiga lohvakad. 

Midi pikkuses seeliku (lõppeb põlve ja pahkluu vahel) puhul tuleks tähelepanu pöörata oma pikkusele - lühematel naistel võiks seelik lõppeda põlvele lähemal, pikematel aga pahkluule lähemal. Midi pikkuses pliiatsseelikut on raskem välja kanda kui alt laienevat ja lendlevat seelikut. Lisaks - a-lõikeline seelik sobib kõikidele kehakujudele.

Kõige lihtsam on trendikust lisada aksessuaaride ja pisikeste detailidega - see kevad-suvi hooaeg tasub lisada läbipaistvaid detaile, narmaid, plisseeritud detaile, pastelseid ja metalseid toone, geomeetrilisi ja lillelisi mustreid. Ja julgelt võib jätkata ka must-valgete kombinatsioonide kandmist! 

Stiilitarid koostasid sulle miniülevaate silma jäänud trendikatest rõivastest, aksessuaaridest ja mõnusatest kodutekstiilidest.

PASTELNE MAAILM

LILLEMERI

MUST VALGEGA JA VALGE MUSTAGA