Kuidas valida, mida hommikul selga panna?

Stiilitarid_kingad

(Pühendusega Elisale. Et tema hommikused valikud lihtsamalt läheksid)

Kas sa teadsid, et umbes aasta oma elust kulutad sa riiete valimisele?

Mõnikord võib hommikul riiete valimine osutuda päeva raskeimaks ülesandeks - halb või ebamugav riietus võib rikkuda terve päeva. Usun, et kõigile on tuttav olukord, kus stressav naine seisab riidekapi ees ja valib, mida selga panna ning lõpuks ahastab: “Mul ei ole jälle midagi selga panna!” Eriti ebamugav on, kui säärane hetk peaks hommikul saabuma.

Kuidas oma hommikust riietevalimist lihtsustada? 

- Keskendu emotsioonile. Õnnelikud on need, kes suudavad eelmisel õhtul oma järgmise päeva riietuse paika panna. Suurel osal aga see ei õnnestu ning valmis mõeldud rõivastust tuleb hommikul oma hetkeemotsioonile kohendada. Natuke lihtsam on hommikul üles ärgata ning siis oma tunnete järgi uus outfit kokku panna. Siit jõuame ka järgmise soovituseni:

- Vali fookuspunkt. Leia üks ese (olgu selleks siis mugav pintsak, kaunis kaelakee või uued kingad) ning tee sellest oma riietuse keskpunkt. Kõik ülejäänud rõivad ja aksessuaarid peaksid täiendama ja valitud eset esile tõstma. 

- Halva päeva korral vali “vana ja hea” - Vali riided, mille kombineerimine on järele proovitud. Võid kindel olla, et kui tegu ei ole just tõelise tähelepanu-äratajaga, siis ei pane keegi tähele, kui “vana ja head” kooslust uuesti kasutad. Kui sulle ei meeldi kordamine, siis tee muudatus aksessuaarides - väike muudatus võib luua täiesti uue ilme.

-Tea oma kehatüüpi. Kui oled teadlik oma kehatüübist on lihtsam oma riietust valida. Siis oskad juba mõelda, kuidas oma rõivastust kombineerida. Mulle näiteks meeldib rõhutada oma keskkohta, mistõttu kannan alati vöösid. Kui sa oma kehatüüpi ei tea, siis kirjuta meile - aitame sul tutvuda oma kehatüübiga ning anname personaalseid nõuandeid.

- Ja meie tõeline lemmik: “Võta alati üks asi (aksessuaar või mitte oluline riideese) enne kodust lahkumist ära.” Coco Chanel