Meie kliendid: Birgit

Vanus: 31

Stiilitaride poole pöördumise põhjus: Puudulik pulmakleit

Mida me tegime? Birgit on Stiilitaridega juba varem tuttav, mistõttu olime väga meeldivalt üllatunud, kui ta oma pulmakleidimurega meie poole pöördus. Tallinna pitsivahulistest pulmakleidipoodidest ei olnud särasilmne Birgit endale veel seda Õiget kleiti leidnud. 

Ühel augustikuu õhtupoolikul tutvustasimegi pruudile tema kehakujule sobivaid lõikeid ja värve ning seejärel asusime juba nende põhjal unistuste pulmakleiti disainima ning lõikejoonist tegema, et Birgitil oleks lihtsam oma soovi õmblejale seletada. Õigeks kleidiks osutus lihtsalõikeline armas kleit, millele lisasid krutskeid rohelised detailid. 

Tõeliselt imeline elamus!

Suured õnnesoovid Birgitile ja tema toredale kaasale! 

selg_stiilitarid_pulmakleit.jpg
stiilitarid_pulmakleit